Wednesday, August 15, 2007

Αν-ΙΣΤΟ-ΡηΤά

Στο μπαρ «Cock-a-doodles» ο γέρο-Burroughs σκοτώνει πάλι γυναίκα και γιό με bullet στη μπίρα τους, ένα κοκτέιλ που τ' ονομάζουν «Παράδειγμα Συμπεριφοράς». Πιθηκάκια με προσωπεία Α-πιθήκων μοιράζονται με πεταλούδεςκάμπιες καπνιστές –ποτισμένες με εντομοκτόνο –ώσπου τα φτερά τους να πυρακτωθούν και γυμνές να πέσουν στα κρεβάτια τους. Υπερδραστήρια τραινάκια με καρότσια φορτωμένα Νιάτα ανατρέπονται σε σημείο με άσπρες ράγες από αφοπλισμένους Γορίλλες ΠόλεωνΤροβαδούρους που λανσάρουν διαφημιστικά (jingles) με ανατρεπτική προπαγάνδα του Στρατού ΕξημέρωσηςΕξαθλίωσης.

Στην πίσω αυλή ο Morrison κι’ ο Διόνυσος διαμοιράζουν ρόλους κλισέ στους Αντίπαλους των Αντιπάλων, διαιωνίζοντας τη μαλακία που επιβάλει τη στασιμότητα, το θάνατο του ταξιδιού και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία υπέρ του Μονοπωλίου Ηδονής & Σια. Οι μετοχές τους πρέπει να κατεβούν στο επίπεδο του φτηνού πριν ανέβουν πάλι στο επίπεδο του φτηνιάρικου. Οι έρωτες τους δεν κινούνται διόλου. Stillborn - Stalemate.

Στην εξώπορτα στέκεις εσύ. Πλαστό εισιτήριο εισόδου και κει που νόμιζες πως βγαίνεις είσαι πάλι εντός θερμαινόμενης μήτρας θανάτου ρήτρας αυτοεγκλωβισμού με επιγραφή στο απέναντι τοίχωμα «Οι Γνώσεις πολλές φορές Έπονται της Συνήθειας». Δεν χωράς (πουθενά πια), γι’ αυτό … αλλού.

(υπότιτλος "Black")

***



ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ

Η τσιγγανο-πριγκηπέσα όταν ήταν 10 ετών έδερνε τα 15χρονα που τολμούσαν να περάσουν απ’ την αυλή της. Κατέβαινε από το δέντρο-πύργο της και τουλούμιαζε τους Πρίγκιπες με τα λευκά άλογα, οι άλλοι με τα μαύρα-μηχανικά ακόμη δεν είχαν βρεθεί στο διάβα της.

Όταν αποφάσισε να γίνει γυναίκα, έχοντας ανακαλύψει τις μίνι φούστες και τα γοβάκια-στιλέτο, βρέθηκε σε χωράφι δίπλα απ’ το νυκτερινόν κέντρον διασκεδάσεως «ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ». Οι δύο παρατάξεις, αυτοί που υπερασπίζονταν εκείνον που την φλέρταρε άτσαλα και εκείνοι που «υπερασπίζονταν την τιμή της», έπαιζαν ξύλο κανονικό. Εκείνη έκλαιγε και προσπαθούσε να τους σταματήσει.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι, έβαλε τα γοβάκια πίσω στο κουτί τους, τύλιξε τα μίνι σε λεπτό χαρτί και τα φύλαξε όλα μαζί στο πατάρι. Οι μακριές της φούστες γελούσαν χαιρέκακα κι’ ακούγονταν σαν χλιμιντρίσματα αλόγων.

Labels: ,

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Θα χωρούσες αν ήσουν 10 λίτρα ελαφρύτερος (τουλάχιστον). Η αναφορά στα λίτρα και ουχί στα κιλά είναι συνειδητή.

Δασκαλούα σκονισμενοδρωμένη

16/8/07 00:24  
Anonymous Anonymous said...

Τόνους;

Αγρινο Φρεσκοπλυμένο

16/8/07 03:25  
Blogger nic said...

πως βγαίνουν οι μακριές φούστες έξω από το πατάρι? γελούν μεν, είναι πλέον σκοροφαγωμένες δε, και δεν παρουσιάζονται

16/8/07 09:59  
Blogger Marlen said...

Νομίζω περνώ υπερβολικό χρόνο με τον εαυτό μου.

17/8/07 19:53  
Anonymous Anonymous said...

Οφείλω να ομολογήσω ότι έπαθα στέρηση. Ελπίζω τουλάχιστον η απουσία να σημαίνει διακοπές και να περνάς καλά;

22/8/07 18:47  
Blogger Aceras Anthropophorum said...

Χαίρε αγρίμιν

23/8/07 22:19  
Blogger the Idiot Mouflon said...

@neerie
Δεν μπήκαν ποτέ στο πατάρι αυτές.

@Αληθείας Ζηλώτιδα
Γιου νο λάικ γιου;

@Teacher
Σημαίνει πως η υγρασία της Λευκωσίας μπάι νάιτ (κανονική αλκοολούχα) σε συνδυασμό με τη μαλακία που με δέρνει δεν εμπνέουν. Μεθαδόνη και ξερό ψωμί.

@Ανθρωποφόρον
Χαίρε κεχαριτωμένο Ανθρωποφόρον... ο Κύριος μετά σου...

Μπαϊ δε γουέη φολκς, καθάρισα λίγο το ποντκαστ. Για παράπονα και εισηγήσεις, ΑΛΛΟΥ!

24/8/07 03:36  

Post a Comment

<< Home