Thursday, November 23, 2006

INTERACTION CORES

Από απάντηση μου σε ποστ του Duke Zappa (δες sidebar για το blog του).



ΠΡΟΤΑΣΗ

Πυρήνες Αλληλεπίδρασης (Interaction Cores)

Τουτέστιν, χώροι όπου ΕΚ και ΤΚ θα ζουν, θα εργάζονται, θα ερωτεύονται, θα πονούν και θα παλεύουν μαζι. Π.χ. ένας χώρος στη παλιά Λευκωσία ικανός να φιλοξενήσει 4-5 βιοτεχνίες απλών αυτοεργοδοτούμενων (και μερικών υπαλλήλων) με τις βιοτεχνίες να παραθέτουν τα προιόντα τους στη βιτρίνα... ίσως ένα cafe και ένα βιβλιοπωλέιο με παρόμοια κατεύθυνση και επάνδρωση. ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ απο κομματικούς μηχανισμούς, στρατευμένες απόψεις, μεγάλα οικονομικά συμφέροντα κλπ.

[Άμα ρίξεις και 4-5 κάμερες μπορείς να δημιουργήσεις την αντι-πρόταση των Big Brother/survivor, φτάνει τα στιγμιότυπα να επικεντρώνονται σε αυτή ακριβώς την αλληλεπίδραση και να μην λειτουργούν ηδονοβλεπτικα, να μην υπάρχει έπαθλο / συμβόλαιο με δισκογραφική, φιλοξενία σε παράθυρα τηλε-καημένων, κλπ. Να είναι δηλαδή σκοπός τους ΜΟΝΟ η περιγραφή του πως θα μπορούσε να λειτουργήσει μια ΣΥΜΒΙΩΣΗ, ποια θα είναι τα προβλήματα της, ποιες οι πιθανές λύσεις, κ.ο.κ.)Α, και με τον Τάκη Χατζηγεωργίου (για κανέναν λόγο άλλο πέραν του ότι είναι παρουσιάσιμος με τρόπο ευπρεπή και όχι χυδαίο-τηλεοπτικό) παραγωγό & παρουσιαστή, δεδομένου ότι μετά που θα τον διώξουν απ τον ΑΣΤΡΑ (πάρθηκε ήδη η απόφαση) θα βρει το θάρρος και αυτός να φύγει απο το ΑΚΕΛ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΝΕΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ].
12:19 PM

Έγιναν μικρές αλλαγές σε σχέση με το ποστ.


ΥΓ: Σε -ασχετο -ποστ του Νίκου Δήμου μπήκε θέμα για τον ξυλοδαρμό του νεαρού στη Θεσσαλονίκη. Το δικό μου σχόλιο εδώ http://www.blogger.com/publish-comment.do?blogID=28447674&postID=116409738595767734&r=ok Πεμ Νοε 23, 06:21:15 πμ
(Άν δεν μπαίνει... βουρ για το μπλογκ του Νίκου Δήμου "Doncat" -δες sidebar)-στα σχόλια του ""ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΑ" ... κάτω στο βάθος)

Labels:

2 Comments:

Blogger Mh Xeirotera said...

Simfono oti xreiazonte xoroi "alliloepidrashs" ke allilokatanoisis. Xoroi pu tha mas epitrepsun na dume ta koina mas stixeia, alla na katanoisume ke tis diafores mas pu exun ke aftes tin aksia tous.

23/11/06 09:45  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Ναι, αλλά η αλληλοκατανόηση δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρείται δεδομένο... ούτε κάτι που θα συμβεί δια της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος.

Θα χτιστεί δια της τριβής, δια του trial and error, δια της αλληλεπίδρασης δηλαδή.

23/11/06 14:20  

Post a Comment

<< Home