Friday, July 20, 2007

ΜΙΝΟΡΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΕΑ

Ππφφφσσσσσχχσσσσσς ππφφ..φφφφφφφχχχχχθθθφφφφφ… πι πι πι… ιιιιιιιιιχχχφφφθθθφφφχχχφφφ.. φφφ.. [παράσιτα]

Ακούτε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Χάλκου, στους 137 χιλιοκύκλους στα βραχέα και στη συχνότητα ενενηνταεπτά . επτά στα FM. Ακολουθούν οι ειδήσεις.

Νέα συγκλονιστική τροπή στην γνωστή υπόθεση απαγωγής που συγκλονίζει τον πολιτικό κόσμο της Χερσονήσου. Μετά από πληροφορίες των Υπηρεσιών Ασφαλείας περικυκλώθηκε ο χώρος,πλησίον του ξενοδοχείου "ο Μαραθωνοδρόμος", όπου –σύμφωνα με ανώνυμη πηγή μας στην ηγεσία της Αστυνομίας –φαίνεται να είχαν κρύψει τις 1453 κάλπες της εποχής του Δημοψηφίσματος για την πφφχχχθθθ επανέ ππθθθφφφχζχχ νωση φφθθθχχχχχ της χώρας μας, της τελευταίας μοιρασμένης Χερσονήσου στην Ευρώπη, οι δράστες της περιβόητης απαγωγής. Αυτή τη στιγμή άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διεξάγουν έλεγχο για τυχόν παγίδευση του χώρου με εκρηκτικές ύλες.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Εθνικού κόμματος, κ. Όμηρος Ιωάννου, κατήγγειλε την απαγωγή των καλπών ως έργο ξένων υπηρεσιών που επιθυμούν να χαλκεύσουν τη βούληση του Λαού, παραχαράζοντας τα ψηφοδέλτια που βρίσκονται στις κάλπες και αμφισβητώντας το αποτέλεσμα του τότε Δημοψηφίσματος.

Ο πρόεδρος του ΣΕΚΟ χαιρέτησε την απόφαση του ηγέτη της αντιπολίτευσης, ευρωβουλευτή κ. Γιαννάκη Αναστασιάδη, να αποσύρει την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές… και ανέφερε πως οι πληροφορίες που εδώ και καιρό κατείχε… και που όπως είπε, τις είχε μεταβιβάσει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ Τόσο Σωστόπουλο, …έδειχναν ξεκάθαρα πως άτομα –τόσο μέσα στο κόμμα της αντιπολίτευσης, όσο και εντός των συνεργαζομένων κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού –βρίσκονταν σε συνεχή επαφή με ξένες μυστικές υπηρεσίες αλλά και με εγκληματικά στοιχεία του τόπου μας.

Ερωτηθείς ο κ. Ιωάννου για … εεε… με ειδοποιούν από την αίθουσα σύνταξης… εεε.. έχουμε εξελίξεις κυρίες και κύριοι…

Αυτή τη στιγμή… γίνεται παράδοση των καλπών έξω από το Προεδρικό… οι κάλπες βρίσκονται εντός πολυτελούς Cadillac… την οποία φέρεται να οδήγησε πάνω στα κάγκελα της εισόδου του προεδρικού… ο Θεόδωρος Ανδρέου, γνωστός για τις εγκληματικές του δραστηριότητες κατά το απεχθές πραξικόπημα του 47. Οι έρευνες στο χώρο όπου πριν οι πληροφορίες της Αστυνομίας τοποθετούσαν τις κάλπες έχουν διακοπεί… και… το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μεταφέρεται στο προεδρικό μέγαρο.

Μάλιστα, αυτά προς το παρόν κυρίες και κύριοι, εάν έχουμε κάτι νεότερο θα σας πληροφορήσουμε αμέσως. Θα συνεχίσουμε τώρα με τις υπόλοιπες ειδήσεις.

Ερωτηθείς ο κ. Ιωάννου για της πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον Αλλουναϊκό τύπο.. και οι οποίες κατονόμαζαν ως εγκέφαλο της συνωμοσίας εγκληματικό στοιχείο που φέρει το ψευδώνυμο Captain Cousteau, απάντησε πως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί και πως πρέπει να αφεθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να πράξουν απερίσπαστα το έργο τους. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ο κ. Ιωάννου… «ο Χαλκιακός Λαός είναι αποφασισμένος να μην πιαστεί κορόιδο…»


Ππφφφσσσσσχχσσσσσς ππφφ..φφφφφφφχχχχχθθθφφφφφ… πι πι πι… ιιιιιιιιιχχχφφφθθθφφφχχχφφφ.. φφφ..

Beyond & Above. Καμιά πατρίδα σας που μπορείτε να τάξετε ή να υποτάξετε δεν είναι πιο όμορφη απ’ το φευγιό, ετούτο μου ψιθυρίζουν κύματα αλλοδαπά στα βραχέα, «…στα βράχια Capitan, στα βράχια ριξ’ το το ρημάδι να σωθούμε…», να βρεθούμε σε βουνοκορφές στον άξονα βορρά-νότου …να δούμε την ανατολή να χώνεται πίσω από πανύψηλα δέντρα με κλίση στοργική πάνω απ’ τα κεφάλια μας…ν’ αγγίξουμε χώμα, πέτρα και ξύλο αναπροσαρμοσμένα όχι σαν μπιζού και έπιπλα που θα λανσάρουν οι διαφημιστές αλλά σαν λειτουργικές εσοχές-εξοχές-επιφάνειες-καλύμματα-βάσεις για μια πράσινη γεωμετρία που θα προσέχει, θα θρέφει και θα περικλείει…ανθρώπινα ζωντανά που θα την προσέχουν, θα την θρέφουν και θα την ανυψώνουν όπως θα κάνουν με εαυτούς και αλλήλους… μάρτυρες πολιτισμών που χαρίζουν το νερό τους στις επικίνδυνες περιοχές πριν την πυρκαγιά, κάνοντας το έδαφος υγρό, δροσερό και αφιλόξενο μόνο για την ανεξέλεγκτη πυρά του θέλω, θέλω, θέλω που μας καίει…
Over & Out.

Yo llevo en el cuerpo un motor
Que nunca deja de rolar
llevo en el alma un camino
Destinado a nunca llegar

…cuando llegare, cuando llegare…
(Manu Chao Lyrics)

Labels: , ,

13 Comments:

Blogger Demetris said...

Esikwstiken i triha mou.

20/7/07 21:55  
Blogger Έλατο Χελιδόνι said...

Εν απίστευτο, πρέπει ναν τζιαι οι κάλπες με τες ψήφους του Ούτοπου τζιαμε.you should get published.

21/7/07 02:59  
Blogger Mh Xeirotera said...

Nai, ego milo? Tha hthela na kamo mia afierosh ktl ktl...

22/7/07 10:34  
Blogger Fraoula said...

Kala o sunduasmos tragoudiou kai keimenou htan ola ta lefta.

23/7/07 18:20  
Anonymous Anonymous said...

Los Etsados Clandestinos de la Polis Chrysochous te saludan...

...ή κάτι τέτοιο...

Polis, "Connect" Internet Cafe

Αγρινό Κατακόκκινο.

4/8/07 14:05  
Blogger Aceras Anthropophorum said...

;) που την ομοσπονδία της Ελβετίας

4/8/07 22:37  
Blogger stalamatia said...

acera καλό χειμώνα ετελειώσαν οι διακοπές σου? Έλειψες μας, περιμένουμε τα γραφούμενα σου .Λες να κυκλοφορούσαμε στις ίδιες γειτονιές στην Ελλάδα?
Αγρινό sorry που λαλούν τσιαι στη Κύπρο που απευθύνομαι σε άλλο μέσω του πποςστ σου. Νοσταλγία

5/8/07 17:45  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Πίσω στο Nicosia by Night λοιπόν.

@Δημήτρης
Κατά πως λέει ο Πανόύσης, παίξε την να κάτσει. Cheers

@Φύγετο Σπουργίτι
Ναι, να εκδοθώ επιτέλους και γω η πουτάνα.

@ΜηΧει
...στην ανιψιά μου την Κούλλαααααν, το γείτονα μας το Πάμπηηηηην, στο Πρώτο Δημοτικό Σχολείο Τρασhυπέουλααααας...εεε ...και να ευχηθώ του χρόνου έτσι τζιαιρόν να είμαστεεεεν πίσωωωω στα σπίιιθκια μααας... Ο-Κέι;

@Φράου Φράου
Το προσφέρουμε και σε οικογενειακό πακέτο,ε;

@Εγώ ο ημέτερος
Έτσι μωρό μου, στην αυτοτιμωρία.

@Ανθρωποφόρον
Α, παναϊα μου, μεν λαλείς "ομοσπονδία" τζιαί θα μας κάψουν ζωντανούς!!!

@Σταλαγμαθκιά
Ελεύθερα.

6/8/07 11:48  
Blogger Mh Xeirotera said...

Hello!

Efxome na pernas kala.

:)

6/8/07 14:38  
Blogger Фе́ммe скатале said...

Εισαι φουρφουρι...
Σ'αγαπησα τα ειπαμε!

6/8/07 23:14  
Blogger Mh Xeirotera said...

Thanx :)

8/8/07 12:22  
Blogger the Idiot Mouflon said...

@Adouaneta
Αλογοκλέφτης;

@ΜηΧει
Παρακαλώ.

8/8/07 21:53  
Blogger the Idiot Mouflon said...

κλέφτης βοοειδών δηλαδή... η θροίζω;

8/8/07 21:55  

Post a Comment

<< Home