Monday, August 27, 2007

H

Θέλω να γράψω πολλά μα δεν κυλούν τα δάκτυλα. Για τις φωτιές, για τις προεδρικές εντός-εκτός-και επί τ’ αυτά μας… για παιχνίδια επιτραπέζια, για…

Μα δεν μπορώ.

Όπως τη συμπόνια και τη λύπηση «από μακριά». Δεν την μπορώ πλέον. Είτε ενδιαφέρεσαι πραγματικά και πας ΕΚΕΙ να βοηθήσεις όπως μπορείς (έτοιμος να στερηθείς ότι χρειάζεται να στερηθείς)… ή παραδέχεσαι την Ήττα σου ως Άνθρωπος και βγάζεις το σκασμό. Μεσοβέζικες λύσεις δε γουστάρω πια.

P.S. 1: Προς Σhυλλόπελλες. Το “motherless child” (freedom) άμα δεν το παίζεις α-λα Richie Havens, με ρυθμό mid προς up και φωνή στον πόνο (πόνο στη φωνή), τότε δεν βγαίνει… εκτός κι’ αν αναλάβει τα φωνητικά καμιά μουρλέγκο σαν τη Patti Smith ή την P.J Harvey. Ήθελα να σας πετάξω το μπουκάλι μπίρα που κρατούσα μα ήταν γιομάτο.

P.S. 2: Προς διοργανωτές Dogstock. Ο "Παράδεισος" περικλείεται από ψηλά βουνά και ως εκ τούτου δεν δροσίζεται απ’ το αεράκι. Η φαεινή σας ιδέα να κλείσετε το χώρο με πράσινο δίχτυ έκοψε τις λιγοστές ριπές αέρα και κράτησε τη φυσική υγρασία και τα χνώτα μας στο χώρο… με αποτέλεσμα δωρεάν σάουνα για κάθε πελάτη. Είτε βρείτε άλλο χώρο, είτε σπάστε το φεστιβάλ σε 2-3 μέρες με λιγότερο κόσμο ανά ημέρα, είτε κάντε καλύτερη διαμόρφωση στο χώρο που και αέρα θα μας επιτρέπει και θα βολεύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στη θέαση. Για το περιεχόμενο άλλη φορά…


P.S. 3: Πάω για μπύρες.

Labels:

3 Comments:

Blogger Nobody said...

Αγρινούλι, οι ομογενείς από Αργεντινή βοήθησαν στέλνοντας φαγητά, ρούχα, λεφτά κλπ. Μπορείς και από μακρυά να βοηθήσεις.

28/8/07 08:41  
Blogger Sceptic Anonymous said...

Αρέσκει μου το μονόχρονο το φοντ. Δκιαβάζεται πιο εύκολα.

Άσχετο σχόλιο.

28/8/07 16:49  
Blogger Lexi_penitas said...

Σιγά μεν έθελες να σου βάλουν πολυθρόνα τζιαι έαρ κοντίσιο. Κάτσε πιες λλίες μπύρες τζιαι πέμας τι θα γινεί με τες εκλογές.

29/8/07 22:07  

Post a Comment

<< Home