Sunday, November 26, 2006

ΚΙ. ΜΑ. ΜΕ.

ΚΙνημα ΜΑζικής ΜΕτανάστευσης

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Σκοπός του ΚΙΜΑΜΕ είναι η συγκέντρωση ικανοποιητικών πόρων (χρηματικό ποσό, ακίνητη και κινητή περιουσία) ούτως ώστε να επιτευχθεί η μαζική μετανάστευση των μελών του σε προορισμό ή προορισμούς που θα είναι κοινά αποδεκτοί*.

Ως ενδεδειγμένος τρόπος για τη συγκέντρωση τέτοιων πόρων θεωρούνται όλες οι νόμιμες (λέμε τώρα) επιχειρηματικές δραστηριότητες, η αποταμίευση –με τους ευνοϊκότερους όρους –σε κοινό λογαριασμό, η αξιοποίηση ευρωπαϊκών ή / και άλλων κονδυλίων (UNOPS & Ταμείο τΑΣΣΟΥ αποκλείονται)…
Οι επενδύσεις στο Χ.Α.Κ. επιτρέπονται αλλά δεν ενδείκνυνται λόγω της γνωστής προϊστορίας του θεσμού. (Σημείωση, όποιος ξέρει κανέναν σί'ουρον -άππαρον, όι μετοχην -να μας το πει).

Το Κίνημα ΔΕΝ είναι πολιτικής φύσεως. Ενθαρρύνονται όμως τα μέλη του στην όποια προσπάθεια τους να αναδειχθούν σε πολιτικά, πολιτειακά ή άλλα αξιώματα εφόσον αυτό δεν θα παρεμποδίζει τη λειτουργία τους εντός του κινήματος ή / και θα διευκολύνει την επίτευξη του αντικειμενικού του στόχου.

Ως μέλη του κινήματος γίνονται αποδεκτοί όλοι οι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και οικονομικοί μετανάστεςδεδομένου ότι έκαστος μπορεί να αποδείξει την αδυναμία του να μεταναστεύσει με ιδία μέσα. Ταυτότητες μελών δεν θα εκδοθούν, δεδομένης της –πιθανής –εχθρικής στάσης των υπό εγκατάλειψη κατοίκων της Γενέτειρας της Αφροδίτης.
Ξεχωριστό status «φίλων και συμπαθούντων» του Κινήματος θα αποδοθεί σε όσα εύπορα άτομα δεν εμπίπτουν στις άνωθεν κατηγορίες και αποδεδειγμένα επιθυμούν να συμβάλουν στο σκοπό μας.

Ο τρόπος διαχείρισης του κεφαλαίου του Κινήματος θα αποφασισθεί στο πρώτο του Ιδρυτικό Συνέδριο. Κατά προτίμηση, θα πρέπει ο τρόπος διαχείρισης να εξασφαλίζει την ελάχιστη δυνατή φορολόγηση (όπως ορίζει η παράδοση στη Νήσο των Αγίων) και την ελάχιστη διαφυγή κεφαλαίων. Το συγκεκριμένο κεφάλαιο θα πρέπει –στο στάδιο της «Τελικής Λύσης» (δες παρακάτω) –να επαρκεί τόσο δια το κόστος μεταφοράς (συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων, καυσίμων και προμηθειών) όσο και για την εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης κατά τον πρώτο --τουλάχιστον --χρόνο εις τους προεπιλεχθέντες προορισμούς.

Η δημιουργία οργανωτικών θέσεων και αξιωμάτων θα αποφασισθεί επίσης στο Ιδρυτικό Συνέδριο.

* Δια τον καθορισμό προορισμού ή προορισμών σημαντική είναι η μέγιστη διαφοροποίηση στους εν λόγω προορισμούς του τρόπου ζωής σε σχέση με την Κύπρο, με κύριους άξονες τα εξής στοιχεία:
1) Η –κατά το μέγιστο δυνατό βαθμό –αδυναμία Οργανωμένων Θρησκειών να επηρεάζουν τη ζωή των αυτοχθόνων και των μελών μας καθώς και η παντελής απουσία Πολιτικών / Πολιτειακών απατεώνων και καρεκλοκένταυρων ή η ελάχιστη δυνατότητα τοιούτων να επηρεάσουν τη ζωή των αυτοχθόνων και των μελών μας στους ορισθέντες προορισμούς.
2) Η ποσοτική και ποιοτική ανωτερότητα σε ότι αφορά τη δυνατότητα των αυτοχθόνων αλλά και των μελών του ΚΙΜΑΜΕ να καθορίσουν οι ίδιοι τον τρόπο ζωής τους όσο αφορά πτυχές όπως παιδεία, πολιτισμός, τεχνολογία, κοινωνική ζωή, κλπ. και γενικά η δυνατότητα δημιουργίας μιας ελεύθερης, ελπιδοφόρας (και όχι μίζερης), προοδευτικής (και όχι οπισθοδρομικής) κοινότητας. Επειδή το Κίνημα ασπάζεται τις θέσεις και απόψεις της ορθολογιστικής οικολογίας, εξωτικοί προορισμοί με παρθένα φύση όπου η τουριστική λαίλαπα έχει επιφέρει ασήμαντες αλλαγές θα προτιμηθούν.
3) Η ελάχιστη εκεί παρουσία άλλων Κύπριων που δεν ασπάζονται την απέχθεια και δεν κατανοούν την απελπισία των μελών μας σε σχέση με την Κύπρο.
4) Η προθυμία των αυτοχθόνων να μας δεχτούν. Δια να επιτευχθεί αυτό είναι αναγκαία ή δημιουργία ειδικού «ταμείου πληροφόρησης» έτσι ώστε να προετοιμαστεί το έδαφος. Επιπλέον, για σκοπούς διαιώνισης του είδους (και όχι μόνον), η εκεί παρουσία νεαρών, ευπαρουσίαστων και πρόθυμων υπάρξεων όλων των φύλλων και σεξουαλικών προτιμήσεων θα αντιμετωπισθεί ευνοϊκά.

FINAL SOLUTION

Ως «Τελική Λύση» ορίζεται το τελευταίο στάδιο επίτευξης του αντικειμενικού μας στόχου, δηλαδή την μετατροπή του Κινήματος σε ΚΙΝΗΣΗ Μαζικής Μετανάστευσης. Η Κίνηση αυτή θα επιτευχθεί με όποια μέσα μεταφοράς απαιτεί η φύση του προορισμού (τραίνα, καράβια, αεροπλάνα, διαστημόπλοια). Ο δε απαιτούμενος χρόνος για την άνωθεν μετεξέλιξη δεν πρέπει να υπερβαίνει τον αναμενόμενο υπόλοιπο χρόνο ζωής των μελών –και ιδιαίτερα του ιδρυτή –του Κινήματος.

Κατά την ημέρα επίτευξης του αντικειμενικού στόχου, της αναχώρησης θα προηγηθεί τελετή ρίψης μελανού οβελίσκου επί του οποίου θα αναγράφεται η φράσης «άνεμο στη βράκα μας & αέρα στα πανιά μας… κι’ ούτε πουλί πετούμενο να μην βρεθεί μπροστά μας». Δια την φιλοτέχνηση του εν λόγω αναμνηστικού θα προκηρυχθεί διαγωνισμός.

Μετά Τιμής
Το Ηλίθιο Αγρινό


(Το άνωθεν Μανιφέστο γράφτηκε με διάθεση χιουμοριστική. Μη βρεθεί κανένας ΑΛΛΟΣ τρελλάρας να μου κτυπάει την πόρτα νυχτιάτικα για να εγγραφεί γιατί θα πλακωθούμε… γκέγκε;)


BAIKONUR, WHERE DREAMS BECOME REALITY..........

Labels:

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

"άνεμο στη βράκα μας & αέρα στα πανιά μας… κι’ ούτε πουλί πετούμενο να μην βρεθεί μπροστά μας"

:D

26/11/06 14:49  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Αθάνατη λαική θυμοσοφία...

26/11/06 14:55  
Blogger Mh Xeirotera said...

Metanastefsete giati xanomaste! Tha isixasume ke emeis tha to xaroun ke autoi pu tha minun piso dioti tha simfonun metaksi tus ke den tha tus xalaei kaneis tin piatsa.

27/11/06 03:34  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Ε, ας τσοντάρουν καμιά λίρα (ή έστω κάνα-δυό ευρώπουλα) να γίνει η δουλειά τους πιο γρήγορα !!!

27/11/06 03:38  
Anonymous Anonymous said...

Αν θέλεις σίουρον άππαρο πεξε πάσ'τον "Έλα Τάσσο μου" τξαι για ττουίν παίξε τον με τον "Έλα-ελακέλ".

Τώρα για το ΚΙ.ΜΑ.ΜΕ. προτείνο για σπόνσορα τον ΤΤόμη Ττου

28/11/06 07:09  
Blogger sorry_girl said...

Aχούυυυ!Και ήθελα να σε ρωτήσω που γίνονται οι εγγραφές!
:P

28/11/06 09:23  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Idios o Tommys Two... na mas eblogisi me to "afxaneste & plithineste"...

Sorry_girl... An tha tragoudas to "Ice Cream Man" tou Waits (piano version), mpes se parakmiako baraki tis Lefkosias kai zita tequila gold (kata protimisi Olmeca i Jose Cuervo)...

Chase it me Pint Mbira.

Amesos meta mporis na theorithis eggegrameni/nos.

28/11/06 20:06  
Blogger Pin said...

2) Η ποσοτική και ποιοτική ανωτερότητα σε ότι αφορά τη δυνατότητα ... να καθορίσουν οι ίδιοι τον τρόπο ζωής τους όσο αφορά πτυχές όπως παιδεία, πολιτισμός, τεχνολογία, κοινωνική ζωή, κλπ. και γενικά η δυνατότητα δημιουργίας μιας ελεύθερης, ελπιδοφόρας (και όχι μίζερης), προοδευτικής (και όχι οπισθοδρομικής) κοινότητας.

Thanks.

27/1/11 22:40  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Πρωτοπόρα μας εσύ!

28/1/11 17:54  

Post a Comment

<< Home