Wednesday, July 23, 2008

.....................ON THE ROAD

Περνώντας σαν “…Camel Through the Eye…”

(να φεύγεις,
να φεύγεις siempre μα ποτέ να μην ξωμακραίνεις,
κατάρα είναι για σπορά αντρόγυνου με ρίζες από τρεις ηπείρους )

...αφήνεις πίσω δρόμους-γκέτο τσιμεντένιους για χάρη…

…μιας θέσης «πρώτο τραπέζι πίστα» στη στροφή χωμάτενου

(ήθελε η «Σαντινίστα» να βλέπει τα παιδιά απ’ τα παγκάκια,
τρία είχε να προσέχει).


Έτσι που σμίγει το σκότος με το φως, έμπλεξε ο αστυνόμος ρόλους και ρώταγε αν τα αναρχοαυτόνομα ήταν «εκείνοι οι ναζί που θα ‘ρθουν». Οι ομιλητές αποχωρούν νωρίς ωσάν επίσημοι και μείναν
οι ουσίες να ψάχνουν την ουσία –παράλογο δεν είναι;

Επιστροφή και ο Άης Γιώργης κερνάει μπλούμ και ψαράκι, εσύ ακόμη προσπαθείς να εξηγήσεις νομενκλατούρες κ’ ιεραρχίες πέραν απ’ τις κομματικές, «ανθρώπινες καλέ» του λες και εννοείς απάνθρωπες.

Μια παραγωγή Φάτε Μάτια Ψάρια (–Σάρκα).

Labels: ,

8 Comments:

Blogger stalamatia said...

Το κέντρο στη παραλία είναι αυτό που έχει και δίπλα το εκκλησάκι του Άη γιώργη που είναι και κοντά στην Πέγια?

24/7/08 17:02  
Anonymous Anonymous said...

Άγιος Γεώργιος Αλαμάνου, μεταξύ Ακτής Κυβερνήτη και Λεμεσού, κοντά στο Πεντάκωμο. Έχει εκκλησάκι & μοναστήρι.

24/7/08 17:07  
Anonymous Anonymous said...

Ποιοι και πώς άρχισαν την κερδοσκοπία με το σκιάχτρο "υπερθέρμανση"
Ο αμάχητα συντριπτικά σημαντικότερος παράγοντας διαμόρφωσης του κλίματος από την εποχή που εμφανίστηκε η Γη, είναι ο ήλιος
, πράγμα που φαίνεται τόσο από τις διαφορές στη θερμοκρασία ανάμεσα στις εποχές και μέσα στο24ωρο, όσο και σε όλα τα γεωλογικά αρχεία.
Παρακάτω θα δούμε πώς εμπλέκονται οι φορομπήχτες πολιτικάντηδες, η συλλογική ενοχοποίηση της ανθρωπότητας για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, οι παρασιτικές ψευτοοικολογικές κλίκες, η αθώα τροφή των φυτών - το γνωστό από τη φωτοσύνθεση διοξείδιο τού άνθρακα, τα ραδιενεργά εργοστάσια και όπλα, στην κατατρομοκράτηση των απλών ανθρώπων για να διαιωνιστούν οι αρχομανείς, όμοιοι με όλους τους προηγούμενους φαραώ, Ρωμαίους, Μάγια κοκ, που ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ από αλαζονεία, με την ιδέα ότι ήταν ...αθάνατοι...
Όταν η επιθετική Μ. Θάτσερ έγινε πρωθυπουργός τής βρετανικής μοναρχίας το 1979, ζήτησε από συμβούλους της να της προτείνουν πώς θα ανεβάσει το κύρος της. Ένας πρεσβευτής, ο Τίνκελ, της είπε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα πτυχίο χημείας που είχε (για να εντυπωσιάζει ηγέτες που δεν είχαν σπουδάσει ανάλογα αντικείμενα), και πρότεινε σε κάθε συνάντησή της μαζί τους να κινδυνολογεί και να ενοχοποιεί με πρόσχημα την "ανθρωπογενή υπερθέρμανση", κάτι που χιλιοειπώθηκε, αλλά ποτέ δεν αποδείχθηκε, ενώ μας κατηγορούν αντιφατικά για μόλυνση που παράγεται εξαιτίας των δικών τους απαιτήσεων για όπλα, λοιπά βιοκτόνα, μέγαρα, ακριβά βίτσια, συχνά διηπειρωτικά ταξίδια κοκ !
Έτσι σταδιακά διάφοροι ηγέτες άρχισαν να κινδυνολογούν μαζί της, άλλος με στόχο να φορολογεί πιο βαριά, άλλος με την ιδέα ότι έτσι θα χτυπηθεί ο ανταγωνισμός από τις βιομηχανοποιημένες χώρες, άλλος επειδή νόμιζε ότι θα το ψηφίζουν για πιο ευαίσθητο κοκ... Η ίδια η Θάτσερ, μαζί με την αυτοπροβολή είχε κι άλλον ένα λόγο, δηλαδή να αυξήσει το ραδιενεργό οπλοστάσιό της με το εξής κόλπο:
Μισούσε τους ανθρακωρύχους που πίστευε ότι αυτοί και όχι η ανικανότητα είχαν ρίξει την προηγούμενη από το κόμμα της κυβέρνηση το 1974, ενοχοποίησε την τροφή των φυτών, το διοξείδιο τού άνθρακα που παράγεται (κυρίως από τους ωκεανούς!) από την αναπνοή μας και τα καύσιμα και επέβαλε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ "ΚΑΘΑΡΑ" ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ... Δεν την ενδιέφεραν τα προβλήματα που θα προκαλούσε η ραδιενεργός εγωμανία της στις επόμενες γενιές... Ούτε τα εγκεφαλικά που έπαθε από όλη αυτή την αρχομανία...
Έφτιαξε μάλιστα ένα "επιστημονικό" κέντρο που να προωθεί την τρομοκρατία τής υπερθέρμανσης, το Χάντλεϊ, πράγμα που κάνει ως σήμερα.
Ενδεικτικό των κερδομανών κλικών που φτιάχτηκαν σε πολλά μέρη τότε, συμπεριλαμβανόμενων των τρομοΜΜΕ, είναι το γεγονός ότι μια πολυδιαφημισμένη αυταρχική οργάνωση που ήθελε να τρομοκρατήσει και να ενοχοποιήσει με την "υπερθέρμανση" στη διάσκεψη του Ριο, το 1992, ενώ είχε παραγγείλει μια έρευνα για τις απόψεις 400 κλιματολόγων από τρομολαγνικά κρατικά ιερατεία, ΜΟΝΟ 15 απάντησαν ότι πίστευαν στην "υπερθέρμανση"... Οι συνδρομητάκηδες ψευτοοικόλογοι αποσιώπησαν τα αποτελέσματα... Το 1995 μάλιστα 1500 επιστήμονες από όλον τον κόσμο απέρριψαν την τρομολαγνεία με τη διακήρυξη της Λειψίας. Κάτι ανάλογο έγινε την άνοιξη του 2008 στη Ν.Υόρκη.
Εδώ πρέπει να διευκρινιστεί ότι η κλίκα τής γραφειοκρατίας τού ΟΗΕ που μας ενοχοποιεί για τις φυσικές κλιματικές αλλαγές, η λεγόμενη IPCC, εκδίδει ανακοινώσεις ΑΦΟΥ πάρει τις εντολές των φασιστικών κυβερνήσεων, και έχει ελάχιστους σχετικούς με το αντικείμενο "επιστήμονες", οι οποίοι ποτέ δε διαβουλεύονται με αλτρουϊστές επιστήμονες που ούτε για ροκάνισμα κονδυλίων ούτε για δόξα ενδιαφέρονται.
Οι τελευταίες έντονες αμφισβητήσεις από Ρωσία, Ινδία,ακόμα και στις ίδιες τις ΗΠΑ, δείχνουν ότι, καθώς το πετρέλαιο τελειώνει, για τα 7 εξουθενωμένα δισεκατομμύρια ανθρώπων δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική (αφού οι διαφημιζόμενες ανεμογεννήτριες, πάνελ κοκ στηρίζονται στο πετρέλαιο που ολοένα ακριβαίνει...), εκτός από τον ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων στις υπερπληθυσμιακές χώρες, τις εκτεταμένες αναδασώσεις και την αποκέντρωση σε αυτάρκη χωριά με πολυκαλλιέργειες, αντί για τις ερημοποιητικές μονοκαλλιέργειες. Μακάρι κάθε μέρα περισσότεροι αλτρουϊστές να διαδίδουν τις δοκιμασμένες φιλειρηνικές λύσεις!
http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk.

26/7/08 16:46  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Συγχυσμένο σε βλέπω αυτόματο μηνυματάκι μου. Άνοιξε τον κλιματισμό να δροσιστείς.

Η αποκέντρωση, οι αναδασώσεις και οι πολυκαλιέργειες με βρίσκουν σύμφωνο αλλά είναι κάτι που πρέπει να διαδωθεί μέσω των παραδειγμάτων συμπεριφοράς και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας (έστω με κρατική ενθάρρυνση)... όχι όμως με την επιβολή και τα κηρύγματα, Εκείνος δε ο ειρηνικός έλεγχος γεννήσεων μυρίζει Κίνα με μια σταξιά Σαρκοζί. Μαοϊστής είσαι ή ξενοφοβικός;

Ναι, ο ήλιος παίζει το ρόλο του. Όχι, δεν χρειάζεται η καταστροφολογία για να καταλάβω την σημασία της αυτοσυγκράτησης και της λιτότητας.

Ναι, στο όνομα της προστασίας του περιβάλλοντος στήθηκαν ΚΑΙ κερδοφόρες -πολλές φορές απατηλές -επιχειρήσεις... όχι, αυτό δεν δικαιολογεί αυτόματα την αντίθετη άποψη.

Η διάσκεψη του 92 ποια δεδομένα είχε και ποιά δεδομένα ισχύουν σήμερα;

Ένα μικρό πείραμα. Κατά τον Οκτώβρη πάρε μια σκάλα των 2 μέτρων και ανέβα στην κορφή της. Κάτσε εκεί για μισή ωρίτσα.
Είτε φταίει από μόνος του ο ήλιος, είτε το ΦΤΘ ... είτε οι κλιματικές συνθήκες είναι σταθερές, είτε παρουσιάζουν θεαματικές και απρόβλεπτες αλλαγές... το γεγονός παραμένει ότι σοφή είναι η αυτοσυγκράτηση και η ολιγάρκεια στη χρήση των πόρων.

Α, υπόψη σου ότι πιστεύω πως ...αν και στους πόρους προτεραιότητα έχουν εκείνοι που διαμένουν στο χώρο ανεύρεσης τους... δεν πιστεύω ότι ανήκουν αποκλειστικά σε αυτούς. Το ίδιο ισχύει και για την ιδιοκτησία γης, τα κράτη, τα έθνη, τον πλούτο, την εργασία κλπ.

Φυσιολογικό βρίσκω να έχουν οι ιθαγενείς τον πρώτο λόγο στη χρήση και αξιοποίηση τους... όμως... επειδή δεν ανήκουν ουσιαστικά σε κανένα.... σε περιόδους υπερπαραγωγής σε ένα σημείο και επικίνδυνης για της επιβίωση έλλειψης παραγωγής σε άλλο... θα έπρεπε τα περισσεύματα να κατευθύνονται προς τους απανταχού μη έχοντες και όχι στη δημιουργία υπερκέρδους.

Και, ναι, είσαι εντελώς εκτός θέματος. Άμα γράψω ποστάκιον για το θέμα, κόπιασε.

26/7/08 18:43  
Blogger faraona said...

Πολυ καλα να τα περασετε!Και ωραιας φωτο να μας ποσταρετε.

την καλησπερα μου

27/7/08 18:41  
Blogger rose said...

αγρινό
το καμπινγκ είναι αυτο του ελευθεριακού φεστιβάλ?

έχω μια σχηματίσει την εντυπωση αν και δεν πήγα ότι πολύ δηθεν είνια τα παιδια - κριμα γιατι μεγαλο/βαρυ ονομα διαλεξαν

29/7/08 17:54  
Anonymous Anonymous said...

Η βαρύτητα εύκολα νικιέται -έστω προσωρινά -άμα είσαι δίπλα στη θάλασσα. Μπλουμ!

Μετά όμως παλεύεις με διαφόρων ειδών τάσεις-κύματα.

30/7/08 15:07  
Blogger rose said...

αν το παλευεις καλό είναι...

και η ανωση ακόμα καλύτερη

31/7/08 21:27  

Post a Comment

<< Home