Friday, February 19, 2016

The Partridge Case: Light Years Ahead, ψεκασμένοι μου!


Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης (ποιας;) [ή Φυσικών Πόρων] και Περιβάλλοντος φέρεται να βλέπει θετικά το αίτημα του κ. Περδίκη (των Οικολόγων) αλλά και άλλων (αριστεροδέξιων) για την διεξαγωγή έρευνας σε σχέση με τις θεωρίες περί «αεροψεκασμών», γνωστών και με την –παλιομοδίτικη βρίσκω –ονομασία «chem–trails».

Το γιατί όλοι μας προσπερνούμε τις πιθανές επιπτώσεις από τα «κανονικά» προϊόντα καύσης που αποβάλουν τα όποια αεριωθούμενα –ειδικά κατά τις διαδικασίες απογείωσης και προσγείωσης –δεν θα το εξετάσω εκτενώς εδώ. Πιθανόν να μην θέλουμε –ως καταναλωτές –να επωμιστούμε το κόστος των όποιων μέτρων θα πρέπει να λάβουν οι εταιρείες αερομεταφορών αν αποδειχθεί πως αυτά τα απόβλητα είναι πιο επιβλαβή από όσο ως τώρα πιστεύαμε.

Σε σχέση όμως με αυτό που οι διάφοροι Ψεκασμένοι ζητούν, αρκετοί διαμαρτύρονται για πιθανή –αχρείαστη λένε –σπατάλη χρήματος, χρόνου και πόρων του δημοσίου.
Διαφωνώ!

Εγώ λέω, να γίνει έρευνα με διαφανείς διαδικασίες για να εξακριβωθεί επιτέλους τι «στέκει» και τι «δεν στέκει».

Προϋπόθεση μόνη, να εξαναγκαστούν οι Οικολόγοι και οι παρόμοιοί τους να πουν πρώτα: «Είναι η Τάδε ουσία, σε Τάδε μορφή, το ωφέλιμο ύψος για ρίψη της Τόσα, προκαλεί Αυτό ή Εκείνο με τον Δείνα μηχανισμό…»

Σκεφτείτε… η όποια έρευνα να δείχνει πως δεν πλησίασαν καν στην πραγματικότητα με τις θεωρίες τους!

Δεν θα ήταν υπέροχο;

Το σημαντικό εδώ δεν είναι ο ίδιος ο Περδίκης -και οι παρόμοιοί του -αλλά εκείνοι που χωρίς μια επίσημη και δημόσια έρευνα θα τον βλέπουν ακόμη περισσότερο ως «αντιστασιακό», «αντίπαλο των Εξουσιαστών μας» και άλλα πολλά εμπριμέ αντί για αυτό που πραγματικά είναι, δηλαδή έναν απελπισμένο πολιτευτή που προσπαθεί, ελέω του νέου και –άδικου πιστεύω –εκλογικού μέτρου, να «σώσει οτιδήποτε αν σώζεται».

Όσοι είναι εναντίον μιας τέτοια έρευνας …ουσιαστικά επιτρέπουν στους «περδικόφρονες» να κάνουν εσαεί το κομμάτι τους.


Να μου επιτρέψετε εδώ να σας υπενθυμίσω τι έλεγα για το ίδιο θέμα στα τέλη του … 2010, παρακαλώ:

«…Ουσιαστικά μας λένε [οι Οικολόγοι] πως τέτοιες αναλύσεις ΔΕΝ υπάρχουν ή τουλάχιστον πως δεν μπορούν οι ίδιοι να μας παρουσιάσουν κάποιες αναλύσεις –της Κυβερνήσεως ή άλλων –αλλά πως είναι εκ των προτέρων σίγουροι πως τέτοιες αναλύσεις θα αποδείξουν περίτρανα τους ισχυρισμούς αυτούς…»

«…Όπως είχα αναφέρει και στα σχόλια παλαιότερων αναρτήσεων … όταν βουλευτές και οικολογικές οργανώσεις ΔΕΝ συμπεριφέρονται σοβαρά, τότε ενδέχεται να γίνονται και αυτοί μέρος του μηχανισμού παραπληροφόρησης με τρόπο που –τελικά –να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των [όποιων] “Δυνάμεων”…»

«…Πρέπει δηλαδή να μπορείς να παρουσιάσεις στοιχεία για το ποιες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ουσίες κυκλοφορούν στους αιθέρες, εάν είναι δυνατό να υποδείξεις –αν όχι αποδείξεις –ποια είναι η πηγή τους, να εξηγήσεις ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ επηρεάζουν το περιβάλλον και τον άνθρωπο, να εξηγήσεις ΠΕΙΣΤΙΚΑ με ποιο μηχανισμό μπορούν να επιφέρουν ανομβρία ή βροχή, κλπ…»

«…Εγώ προσωπικά δεν αποκλείω να κάνουν οι Αμερικανοβρετανοί τέτοια πράγματα ή ακόμη και χειρότερα. Εγώ όμως δεν κατέχω κανένα αξίωμα και δεν με δείχνουν τα Μέσα Μαζικής Εξαγρίωσης νύχτα-μέρα.
Με το να αμολά κάποιος συνεχόμενα –και μάλιστα από θέση ισχύος –τις όποιες θεωρίες και υποψίες του στο ανυποψίαστο κοινό… παραδεχόμενος μάλιστα ότι για τη συγκεκριμένη περίπτωση αναλύσεις ΔΕΝ υπάρχουν… απλά βοηθά στο να μετατρέπονται οι όποιες φωνές αμφισβήτησης και διαμαρτυρίας σε περιθωριακές, γραφικές καρικατούρες και ενισχύει έτσι το μηχανισμό παραπληροφόρησης και αποσιώπησης…»

Άιντε τώρα, σας αφήνω γιατί έχω βάρδια ως Υ.Π.Ο.Ψ. [Υπεύθυνος Προγράμματος Οριοθέτησης Ψεκασμ(εν)ών] και πρέπει να… διακτινιστώ στις Βάσεις.

Labels: , ,

2 Comments:

Blogger Hlithio Agrino said...

Repertoire:
The Firm – «Star Trekkin'».
.
https://www.youtube.com/watch?v=FCARADb9asE
.
Σύνδεσμος στην ανάρτηση:
http://hlithioagrino.blogspot.com.cy/2010/12/its-life-jim-but-not-as-we-know-it.html
.
Άλλα παρόμοια:
http://mpoufles.blogspot.com.cy/2012/12/after-rain.html
.
Ιστοσελίδα Υπουργείου Γ/ΑΑ(ΦΠ)/Π:
http://www.moa.gov.cy/moa/agriculture.nsf/index_gr/index_gr?opendocument
.
A “sleeping prophet” reveals the truth:
“Rev. Douglas James Cottrell PhD examines chemtrails.”
https://www.youtube.com/watch?v=cE09uZ-6tZ0

19/2/16 14:47  
Blogger Hlithio Agrino said...

http://politis.com.cy/article/aeropsekasmi-kinigoume-fantasmata?&utm_source=nl&utm_medium=nl&utm_campaign=nl

Αεροψεκασμοί: «Κυνηγούμε φαντάσματα»
ΚΑΤΙΑ ΣΑΒΒΑ, 26.07.2016 (τελευταία ενημέρωση 07:45)

Πηγή: http://politis.com.cy/

"...Κάθε άλλο παρά επήλθε η ηρεμία στον... κυπριακό ουρανό ή πολύ περισσότερο κάμφθηκαν οι όποιες ανησυχίες περί ύποπτων και επικίνδυνων χημικών αεροψεκασμών από τους Βρετανούς, μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού, επίσημου, πορίσματος από τον «Π» το οποίο παραπέμπει σε απλή φυσική. Στο ότι δηλαδή οι άσπρες λωρίδες που κρίθηκαν απομεινάρια αεροψεκασμού προέρχονται από τη συμπύκνωση των αερίων εξάτμισης των κινητήρων των αεροσκαφών.

Οι υποστηρικτές της θεωρίας περί αεροψεκασμών επανήλθαν χθες όχι μόνο για να αμφισβητήσουν το ίδιο το πόρισμα αλλά και για να ασκήσουν κριτική στον ίδιο τον υπουργό Γεωργίας σημειώνοντας μάλιστα πως εκβίασε για το πόρισμα.

Πυρ και μανία ο ανώτερος λειτουργός του Τμήματος Περιβάλλοντος δρ Θεόδουλος Μεσημέρης, επικεφαλής της έρευνας, μιλώντας στον «Π», σημείωσε ότι αφήνουμε την ουσία, που είναι άλλα σοβαρά προβλήματα τα οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε με την υποβάθμιση της ποιότητας της ατμόσφαιράς μας, απότοκο των κλιματικών αλλαγών και της διασυνοριακής ρύπανσης, για να κυνηγάμε φαντάσματα και να λαϊκίζουμε διαιωνίζοντας έτσι την ανησυχία στους πολίτες..."

Πεσh ταμπούρα, τορτ οκκά!

26/7/16 09:50  

Post a Comment

<< Home