Friday, November 10, 2006

ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ

http://nikosdimou.blogspot.com/2006/05/blog-post_12.html

(Ο άνθρωπος που δημιούργησε το "δεν ξεχνώ" http://www.ndimou.gr/kypros_gr.asp)


Εδώ στη Νήσο Κύπρο η άρνηση ένταξης τιμωρείται με 40 παρά μια. Μάταια προσπαθώ να εξηγήσω, "η μεν καταγωγή μου αριστέρη, η δε φύση μου ανένταχτη".

Οπότε ταμπέλα ανέλαβαν άλλοι να μου δώσουν. Είναι κάποια παιδία που όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση και δεν είδαν όσους "αριστερόφερναν" να αυτοκτονούν στις πλατέες... έπαθαν έντονο κλονισμό και από τότε πασκίζουν να τους στείλουν στη γκιλοτίνα.
Έξοχο παράδειγμα ο "αναλυτής μεσανατολικού" Χρήστος Ιακώβου (http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=671916&-V=archivecolumns&-p).

Τα ίδια μυαλά που γεννάν παγκόσμιες συνωμοσίες κατά του Ελληνισμού και ενάντια στην "...παραδοσιακή πίστη-νομιμοφροσύνη προς το έθνος-κράτος.." τώρα διαπιστώνουν πως "... Αυτή η νοοτροπία, στην Κύπρο, κυριαρχεί, εν μέρει, στο χώρο μίας πολιτικής ελίτ, της δημοσιογραφίας και διανοουμένων των κοινωνικών επιστημών. Η νοοτροπία αυτή έλκει την καταγωγή της από την κρίση της κομουνιστικής ιδεολογίας, την οποία πέρασαν μερικοί πρώην κομουνιστές, από τον δυτικόστροφο νεοφιλελευθερισμό και από τα κατάλοιπα μίας αστικής ελίτ, που αποτελεί απότοκο της βρετανικής αποικιοκρατίας..."

Μα δεν υπήρξα ποτέ κομμουνιστής. Δεν γράφτηκα ως νέος στην ΕΔΟΝ ή αργότερα στο ΑΚΕΛ και ποτέ δεν το ψήφισα ΠΑΡΑ το ότι είχα παππού βουλευτή στο κόμμα και πατέρα δημοσιογράφο στην Χαραυγή. Πως να το έκανα άλλωστε αφού έζησα τον τρόπο που η οικογένεια μου υπέφερε υπό & από την ηγεσία αυτού του κόμματος εξαιτίας των "αιρετικών" της απόψεων που ως καλοί κομμουνιστές έκαναν τη βλακεία να τις εκφράζουν μόνο εντός;

Παρεξηγόντας την εθνική-εθνικιστική επέκταση της τότε Σταλινικής Ρωσσίας και την σημερινή Δυτικοποίηση-Παγκοσμιοποίηση της Ελεύθερης Αγοράς ...με τον Ανθρωπισμό που χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει μια ευρύτατη γκάμα, από την "Φρουδική Αριστερά" (Reich, Marcuse) ως τους Υπαρξιστές, βάλτηκαν οι χτεσινοί κομμουνιστικοφάγοι να εντοπίσουν και καταστρέψουν (Seek & Destroy) όλα τα έρμα τα "αμαρκέ" (χωρίς μάρκα, ετικέτα) της Νήσου.

Έτσι, όσοι δεν προσκυνάν το τρίπτυχο "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια" από "εβραίοι κομμουνιστές", "τροτσκιστές", "κρυπτοκομμουνισταί", και διάφορα άλλα "ishte" (τουρκ. "ιδού").. έγιναν τώρα φιλοαμερικάνοι, οπαδοί της παγκοσμιοποίησης, αστικά απότοκα αποικιοκρατίας, μειοδότες, μητσοτακικοί και "αλλα πολλά εμπριμέ..."

Ανακάλυψαν μάλιστα οι ανιστόρητοι ως εργαλείο "μας" τον "...εξωραϊσμό του μιμητισμού ως ενδεδειγμένης συμπεριφοράς..." αγνοόντας πως το Αμερικάνικο Πρότυπο είναι απλώς η μετεξέλιξη του "Έθνους-Κράτους" και πως η μάχη μεταξύ τους είναι απλά μάχη διαδοχής, με τον προαναφερόμενο μιμητισμό-κονφορμισμό να είναι η παράλληλη μετεξέλιξη του προσηλυτισμού.

Σας κούρασα μα εδώ κάτω όσοι δεν "εντάχθηκαν" υποφέρουν πολύ περισσότερο. Σε μια Ελλάδα μπορείς να χαθείς κάπου μεταξύ Μπενάκη και Θεμιστοκλέους ή σε μια Πελλοπόνησο ή όπου αλλού και να ησυχάσεις κάπως. Σε μια σταλιά νησί που σκατά να κρυφτείς;

Labels:

1 Comments:

Blogger Demetris said...

Fefkeis ospou en wra. Toulahiston i kathimerinotita sou diaforopoiitai. Toulahiston...

10/11/06 06:41  

Post a Comment

<< Home