Thursday, April 03, 2008

FIND THE ΠΑΠΑΣ

Εδώ Παπάς…


.................
.....................
.........................
..........................
.............................
................................
....................................
..........................................


Εκεί Παπάς…
















Που είναι ο Παπάς, οέο;


Από τους ομίλους φώναζα στους ομοιοπαθείς μικρό-τζογαδόρους, στο μπούκικο της γειτονιάς μου, «Ρεεεεεε, η Fenerbahçe θέλει προσοχή». Πέραν από τους βραζιλιάνους και τους άλλους παίκτες εισαγωγής, έχει και μια γέρικη –μα ικανότατη –Αλεπού στο τιμόνι, τον

  • Ζίκο.
  • Η Τσέλσυ ξεκίνησε μετριότατα τη φετινή της πορεία, βελτιώθηκε σημαντικά μετά. Στα φόρτε της μπορεί να περάσει αντιπάλους όπως η τούρκικη ομάδα. Άμα όμως επιδεικνύει επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια και στα αμυντικά της (το κάνει συχνά)… τότε μια ομάδα με καπετάνιο ένα παλιό-λυκο όπως τον Λευκό Πελέ… μπορεί να τους αφήσει χάσκοντα.

    Το σημερινό ματς με την Τσέλσυ δεν το είδα, μόνο στιγμιότυπα. Έχασαν λένε πολλές ευκαιρίες οι Άγγλοι. Άμα όμως ο παίκτης που βάζει το πρώτο αυτογκόλ… καταφέρνει να βάλει και το νικητήριο… τότε έχεις ακριβώς το υλικό για το οποίο οι «promoters» του αθλήματος ψοφούν. Και συνήθως –ω, τι θαύμα –ότι κάνει καλή τηλεόραση, ευνοείται και από την τύχη. Ίδωμεν.

    Όπως και να ΄χει το πράμα, κάτι ο συνδυασμός απενταρίας-απληστίας (άκου να παίζεις σκορ για ισοπαλία με την μια ομάδα να κατεβάζει άμυνα 10 ατόμων και αντί το 1-1 να προτιμάς το 2-2 που "αφήνει πολλά"), κάτι η τρομερή ικανότητα της Άρσεναλ να αποκρούει δικά της τέρματα… πήγα πάλι ως την πηγή και έμεινα απότιστος. Υγεία.

    Labels:

    4 Comments:

    Blogger Έλατο Χελιδόνι said...

    Εγώ πάντως, χωρίς να είμαι φάν του αθλήματος, επήα στο πάπ τζιαι είδα το arsenal - liverpool. Ώς ουδέτερος απόλαυσα το αρκετά. Το θέμα ομως εν άλλο ομως....έπρεπε να ντρέπεσαι, κουμαρόφατσα

    3/4/08 03:13  
    Anonymous Anonymous said...

    Ναι, καλο... τα 6 ευρώ και κάτι ψιλά σε λίγο δεν θα φτάνουν ούτε για ένα πακέτο τσιγάρα...

    :-)

    3/4/08 11:01  
    Anonymous Anonymous said...

    @Αγρινό

    Άσχετον

    Το Υπαίθριος Λέων πόθεν το έφκαλες?

    5/4/08 07:51  
    Anonymous Anonymous said...

    Στον τίτλο λες "Άγγονας της Λεόνταινας" και οι χωρικοί είναι στην ύπαιθρο.

    5/4/08 13:45  

    Post a Comment

    << Home