Saturday, July 16, 2011

Operation “Oppenheimer”.

Με ενδιαφέρον παρακολούθησα τα όσα είπε ο διευθυντής του • Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων, Δρ. Θ. Λιόλιος, μιλώντας πρόσφατα στο πλαίσιο της • μεσημβρινής ενημερωτικής ζώνης του Ιδρύματος (πρόγραμμα «Από Μέρα σε Μέρα»).

Τις πληροφορίες αυτές πιθανόν να τις συναντήσετε και σε διάφορους διαδικτυακούς χώρους πέραν της Γιουτιούμβιας ζώνης. Έχω ήδη παρατηρήσει αρκετούς συνάδελφους Ιστολόγους να τις αναπαράγουν.

Εξ όσων έχω αντιληφθεί, ο κ. Λιόλιος ουσιαστικά ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη δομή και διάταξη των εμπορευματοκιβωτίων... ήταν παρόμοια με διατάξεις που εχρησιμοποιούσεν
• και ο δόκτωρ Oppenheimer στα πειράματα του με εκρήξεις μεγάλων ποσοτήτων συμβατικών εκρηκτικών …προφανώς θέλοντας να παρατηρήσει φαινόμενα και συμπεριφορές υλικών σε τέτοιες μεγάλες εκρήξεις και να εξεύρει τρόπους μέγιστης απόδοσης ισχύος… προτού προχωρήσει με εκρήξεις πυρηνικών υλικών.

Δεν έχω γνώσεις και δεν μπορώ να ισχυριστώ την όποια επαλήθευση ή διάψευση των πληροφοριών. Δεκτές όλες οι ενστάσεις και επιφυλάξεις δια την ορθότητα τους αλλά και οι κάθε μορφής υποψίες δια τα κίνητρα και το ποιόν του φορέα τους. Θα ήθελα όμως να αποδειχτούν αληθινές οι πληροφορίες διότι κάτι τέτοιον θα εξακόντιζε την μικρή και αδύναμη μας πατρίδα στα επίπεδα της υψηλής πολιτικής των Μεγάλων Δυνάμεων.

Όσοι χαιρέκακα κατηγορούν την Ηγεσία μας ότι κατάφερε να στρέψει την χώρα κατά 50 έτη πίσω… θα πρέπει να αντιληφθούν πως αυτό το χρονικό πισωγύρισμα είναι στη ουσία του ένα βήμα –τεχνολογικά –προς τα εμπρός.
Έχουμε πλέον πετύχει την αξιοποίηση δομών και διατάξεων με τις οποίες πειραματίστηκαν οι Αμερικανοί στα μέσα της δεκαετίας του 40, κατά τα πρώιμα στάδια του πυρηνικού τους προγράμματος.


Θρίαμβος κύριοι, έχουμε –ως κράτος –εισέλθει εις την Πυρηνική Εποχή!



• the Mouse that Roared

Labels: , ,

2 Comments:

Blogger rose said...

καλως ήρθε το Δολάριο!!!!!!!!!!

16/7/11 21:11  
Blogger rose said...

θέλω όταν οι ΗΠΑ αποστείλουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Κύπρο να την ονομάσουν "Αναν 6"

σας παρακαλώ...

16/7/11 21:22  

Post a Comment

<< Home