Thursday, May 27, 2010

THE SILENT TREATMENT

[....P...R...E...S...S.....P...L...A...Y....]


Με σβησμένη τη μισή μνήμη και άηχος (χάλασε το ΠιΣι)... στην εξορία μιας μπάρρας άκαπνης... χα! Σας γέλασαν, εμείς θα καθόμαστε έξω ρε... και το άδειο μπαρ θα σκιάζει τους άκαπνους... και θα επιμένουν οι χλεχλέδες να σπαταλάνε τις θέσεις στα τραπεζάκια έξω γιατί χωρίς εμάς τους αμαρτωλούς, τους βρώμικους με αποκλίνουσα συμπεριφορά ... η ζωή τους είναι μίζερη.

Where's the Next One Coming From?

Labels:

5 Comments:

Blogger rose said...

4 μερες έλειψα και ρήμαξε το μαγαζι!

τρεχουν οι εξελιξεις - πως σου φαίνεστε* στην μακαρια νήσο!

*έτσι γράφεται?

27/5/10 12:45  
Blogger ρίτσα said...

ένα λεπτό ρε αγρινέ, εμείς δηλαδή που δεν καπνίζουμε είμαστε φυσιολογικοί; πτου πτου μακριά από μας

στη λεμεσό πάντως ούλλοι καπνίζουν στους χώρους με μουσική και χωρίς φαγητό. αλλά εγώ εν πηαίννω

περαστικά στο πιτσί σου

27/5/10 14:15  
Blogger the Idiot Mouflon said...

@Ritsa
Μα αυτό είναι το τραγελαφικό της υπόθεσης!

Άκου να δεις:

Άμα πας π.χ. σε τουριστικό χωριό της επαρχίας Πάφου θα παρατηρήσεις ότι τον νόμο τον τηρούν μόνο τα μαγαζιά στον κεντρικό πεζόδρομο, εκεί δηλαδή όπου η αστυνόμευση είναι πιο συχνή. Δεν τους πολυπειράζει κι' όλας γιατί δουλεύουν κυρίως το καλοκαίρι και ο περισσότερος χώρος για την πελατεία βρίσκεται ήδη έξω (τραπεζάκια). Όσα μαγαζιά όμως είναι εκτός "κεντρικής ζώνης"... παρουσιάζουν "άλλες συμπεριφορές".

Για τη Λεμεσό ξέρεις εσύ καλύτερα.

Για τη Λευκωσία, να σου πω ότι ουσιαστικά "την εφάαν" τα "μαγαζιά βιτρίνας", εκείνα δηλαδή με πολυετή παρουσία σε κεντρικό χώρο (εκεί απ' όπου θα περάσουν τα περίπολα της αστυνομίας)... και όχι όλα γιατί ορισμένα ανέκαθεν "είχαν τα κκονέ".

Γιατί νομίζεις γίνονται εκκλήσεις να εμπλακούν και άλλοι φορείς στη διαδικασία των καταγγελιών; Επειδή η αστυνομία ΞΕΡΕΙ ότι ο νόμος κατάντησε περιπαίξιμο και δημιουργήθηκε μια κατάσταση που επιβαρύνει μόνο συγκεκριμένα μαγαζιά ενώ δίνει πλεονέκτημα σε άλλα.

Πας σε μια κλασική μπιραρία και βλέπεις το λυπηρό θέαμα να είναι σχεδόν γεμάτη στον όποιο χώρο έχει μπρος και πίσω από το μαγαζί (τραπεζάκια)... ενώ ο κεντρικός, εσωτερικός της χώρος είναι σχεδόν άδειος! Μπράβο μας.

(Να ακούς πελάτες να λεν στον μπάρμαν "ρε, έλα τζιαι εσύ έξω", να καταλάβεις θέατρο παραλόγου).

Πας σε άλλο μπαρ/κλαμπ στην ίδια περιοχή και καπνίζουν κανονικά.

Μπράβο μας εις διπλούν!

Το πιο γελοίο δε της υπόθεσης είναι πως στα μαγαζιά που τηρούν τον νόμο... οι άκαπνοι δεν γουστάρουν την ξενέρωτη ατμόσφαιρα εντός και επιμένουν να κάθονται στους έξω χώρους όπου μαζεύονται οι μπαρουτοκαπνισμένοι.

Όι ρε, να πάτε να κάτσετε μέσα, να έχει περισσότερες θέσεις για μας... Εμείς δεν έχουμε άλλο τρόπο να ζήσουμε τη νύκτα μας, εσείς γιατί δεν μπορείτε χωρίς την παρουσία μας; Εθισμένοι είστε;

@Rose
Για ορθογραφία αποταθείτε αλλού, δεν δύναμαι.

Εξελίξεις; Α μπα... Τρία πουλάκια κάθονταν...

Α, πες μου... Το τραγουδάκι παίζει ή όχι; Εκτός από άηχος είμαι και χωρίς καμιά ντουζίνα add-ons και δεν ξέρω αν λειτουργεί το μαραφέτι.

27/5/10 14:54  
Blogger rose said...

μια χαρα παίζει

27/5/10 17:47  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Χα!

Εγώ ανεβάζω, οι άλλοι ακούν...

This is the Southside Radiator, a non-radio near you...

27/5/10 18:27  

Post a Comment

<< Home