Thursday, March 28, 2013

Today’s Special.

Diet crackers, cheese and Carob Syrup.

Everyone repeat: Mmm, yummy!

Τι; Δεν κάνατε «μμμμ γιάμμι»; Καλά. Θα υποστείτε τις συνέπειες.

Διότι πλέον… όποιος εξοκείλει θα του ανάβουνε καντήλι. Verstehst du?

Ας δοκιμάσουμε τρία άλλα συστατικά για το πιάτο μας.

1) Ψωμάκι μάρκας «Στρατηγικές Συμμαχίες». Να καταλάβουμε επιτέλους πως όταν είσαι ο πιο αδύνατος από όλους… με τέτοιες ακροβασίες ενδέχεται στο τέλος να εξυπηρετήσουν ΟΛΟΙ οι άλλοι τα συμφέροντα τους εις βάρος των δικών σου.
2) Βρωμοτύρι με αέρια. Για όσο καιρό εμείς οι κάφροι θα ασχολούμαστε με το ποιος έφταιξε (εκτός από τον όποιο «δικό» μας βέβαια), ποιος έβγαλε λεφτά έξω (γενικά και αόριστα, χωρίς να εξηγούμε το ΑΝ και ΠΟΙΟΙ νόμοι παραβιάστηκαν), ποιός τιτίβισε τι και γιατί (για τα πολιτικά, για το Μαστούρ Σιεφ, για τα γιουροβύζια, για τα βυζιά σκέτα, κλπ.), το νέο σχέδιο ΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧ που πρέπει να αποτρέψουμε / επισπεύσουμε (σάμπως και οι στόχοι των Αμερικάνσκι, Ρούσκι, Τρεχαγυρεβούσκι δεν επιτυγχάνονται χωρίς επανένωση της Κύπρου), κλπ… η δουλειά τους θα γίνεται.
3) Χαρουπόμελο μάρκας «Τον Καπιταλισμό στην Ανάκαμψη να τον Φοβάσαι». Αν αφετηρία (σε Κύπρο και όχι μόνο) είναι οι χαμηλοί μισθοί και ο μέγιστος βαθμός ανασφάλειας …και εφόσον τα πλάνα δεν περιλαμβάνουν κάποιο πόλεμο… η συνέχεια ενδέχεται να μεταφραστεί ως «βελτίωση». Με τέτοιο «γλυκό», η κινεζοποίηση των αστών θα γίνει με τη συγκατάθεση τους. Αυτό το πάμε και στοιχηματάκι με ορίζοντα 5-7 χρόνων, ειδικά για όσους πίστεψαν πως γίνεται κάτι με το να φωνάζουν έξω από το προεδρικό «Αναστασιάδη παραιτήσου» παρέα με τα Λιλλίτσια και τα ΕΛΑΜόπουλα. Έπαθλο, ένα ποτσίν τερατσόμελο.

Αναφωνείτε μεθ' εμού:   «μμμμμμμμμμ…. Γιάααααμμμμμιιιιιιι!»

Labels: , ,

1 Comments:

Blogger the Idiot Mouflon said...

Repertoire:
"Them Belly Full", Bob Marley.

28/3/13 13:48  

Post a Comment

<< Home