Monday, May 31, 2010

Τάκη, έλα Κάτω…

Απρόβλεπτες συνέπειες δια τη Νήσο των (Πλ)αγίων έχει η ναυτική απόπειρα ακτιβιστών να μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, στο μέρος δηλαδή των παλαιστινιακών περιοχών όπου κουμάντο κάνει μία εκ των –κύριων –δυο αντιμαχομένων παρατάξεων ενός λαού που ήδη έχει να αντιμετωπίσει τα όπλα και τον εποικισμό από μέρους του Ισραήλ. Πρώτα σε επίπεδο καλλιτεχνικό και μετά σε πολιτικό.

[Αν η κύρια πρόταση της άνωθεν παραγράφου σας φάνηκε περίπλοκη, φανταστείτε οι πολιτικές ισορροπίες της όλης υπόθεσης πως θα μοιάζουν. Τι να γράφω τώρα για αυτές; ]

Σημαντικότερο –και από τη χρήση ανεπίσημων ή/και παράνομων λιμανιών –επίτευγμα ήταν η θεαματική ανατροπή που η δική μας ανάμειξη στο όλο θέμα προκάλεσε εις την καλπάζουσα πορεία της δικής μας συμμετοχής στη Γιουροβίζιον. Από 12χρονα μέχρι ξεμωραμένους 80άρηδες, σημαντικός αριθμός ψηφοφόρων σε αυτή την –καθοριστικής σημασίας –διαδικασία απέσυραν την υποστήριξη που μέχρι τα προκριματικά προσέφεραν εις τους εκπροσώπους μας.

Έτσι επετεύχθη ο σκοπός των Αγωνιστών για τις Πανανθρώπινες αξίες. Εμπόδισαν την οργανωμένη άνοδο της Γελάδας, της Τρικυμίας και της Αφρούλας από κοινού στην πρώτη θέση του διαγωνισμού, ένα σχέδιο δηλαδή των Σκοτεινών Δυνάμεων για δημιουργία ψεύτικου καλού κλίματος και αποπροσανατολισμό. Η διοργάνωση του επόμενου διαγωνισμού εις την Αγία Νήσο της Αφρούλας θα γινόταν το όχημα δια του οποίου ο Λαός θα παρασυρόταν σε αποδοχή ενός νέου Σχεδίου Χαναάν.

Venceremos !

***

[ Το άνωθεν κείμενο θα μπορούσε να με κάνει να χαμογελάσω εάν δεν γνώριζα ότι συγκεκριμένη μερίδα των παραδοσιακών δυνάμεων εις τη Νήσο των Αγρίων μας ασκεί σημαντικό έλεγχο στις όποιες συμπεριφορές μας … έχοντας κατά νου προφητείες για πολέμους που ξεκινούν από Ανατολικά.

Εάν η άνωθεν παράγραφος δεν σας προκαλεί προβληματισμό ... τότε απλά απολαύστε το άσμα. ]


Labels: , ,

5 Comments:

Blogger kyriakos said...

τώρα εξηγούνται όλα..

31/5/10 05:32  
Blogger rose said...

πέθαναν 16 μεχρι στιγμής άτομα

το συμβουλιο ασφαλείας του διαγωνισμου συγκαλείται για να τροποποιησει το αρθρο 3574 παρ 7542 που θεωρει την ανθρωπινη ζωη σπουδαια σε αναλωσιμη

31/5/10 08:40  
Blogger the Idiot Mouflon said...

@Rose

Το Ισραήλ συμπεριφέρτηκε όπως θα ανέμενε κανείς από αυτό, με την ωμή, αλόγιστη βία και τις τακτικές πειρατή -εκτός των δικών του χωρικών υδάτων και σε διεθνή χώρο -που μας έχει συνηθίσει.

Αυτό που πολλοί δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι π.χ. η ανθρωπιστική βοήθεια θα μπορούσε να πάει οδικώς (τηλεοπτική προβολή = ελάχιστη)... ότι ενώ το λιμάνι στη Γάζα ήταν αναγνωρισμένο για όσο ήταν υπό την Παλαιστινιακή Διοίκηση... τέθηκε "εκτός" όταν βρέθηκε στα χέρια της Χαμαζ... με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τα διάφορα "μη αναγνωρισμένα" λιμάνια... ότι φανατικοί που ηδονίζονται με τη σκέψη του πολέμου υπάρχουν ΚΑΙ στους εβραίος ΚΑΙ στους μουσουλμάνους ΚΑΙ στους καλούς χριστιανούς.

@Κυριάκος

Λόλα να ένα μήλο!

31/5/10 15:50  
Anonymous Anonymous said...

venceramos

"kserume pws ine psema...
me dixws simees ke dixws idees,
dixws kavantza kamia
...kserume pws ine psema...
drepanofora armata pernan
stis tsimendoupolis
tou thanatou to simvan
asigkinito s'afinnei..."

31/5/10 15:58  
Blogger rose said...

μούφλονα οταν στρογγυλεύουν οι άκρες
μπορούμε πούμε πολλά
[για τους εθνικο-αριστερους, για τους ψετοπαλληκαρισμους, κ.ο.κ]

δεν βρεθηκε στρογγυλη άκρη ακόμα

μόνο κατι γωνίες αιχμηρές
που με μαθηματικη ακρίβεια πάντοτε κοστίζουν, έτσι απλά, τα αναλωσιμα: ανθρωπινες ζωές

31/5/10 17:17  

Post a Comment

<< Home