Tuesday, November 09, 2010

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ…


............................ήταν ήδη φανερή η πορεία. Όσοι αθκειασεροί, κάντε κλικ στο απόσπασμα που ακολουθεί και θα βρεθείτε στην τότε ανάρτηση με τίτλο «Φόβου Παρέλασις». Αν θα ανοίξετε το ενσωματωμένο στην ανάρτηση podcast (με το τότες- τότε soundtrack, Παπασάββα eat my dust with your brand new teeth) μην ξεχάσετε να κλείσετε πρώτα το μόνιμο podcast που βρίσκεται στο πάτο της σελίδας.


Labels: ,

5 Comments:

Anonymous rose said...

το φρεσκο είναι απο ανθρωποθυσίες?

9/11/10 20:31  
Blogger the Idiot Mouflon said...

http://en.wikipedia.org/wiki/Huitzilopochtli

9/11/10 20:42  
Blogger Okyalos said...

Παντα ηθελα να σου αφησω σχόλιο αλλά σημερα με προβλημάτισες. Το αυγό του φιδιού εκκολάπτηκε. Και δυστυχως είναι υβρίδιο φιδιού διασταυρωμένο με νεροβραστο μαντη (εκ καταγωγής ) βουλευτή, πασπαλισμένο με υστερικούς δικηγόρους άεργους και επαγγελματίες καρπαζοεισπράκτορες των κομμάτων.
Ζουμε στην πιο βρωμικη χωρα της Ευρωπης, με τα πιο καθαρα παγκέτα, τα οποία σκουπιζει πρωι πρωι η Φιλιππινέζα για να μην "κάθεται η τεμπέλα". Η εν λόγω τεμπέλα θα παίξει όλη μερα με τα μούλικα, και το βράδυ μπορεί και να κάτσει του σερ, γιατι η μανταμ εκανε μιζαμπλί και επειδη ο σερ ειναι ζωο στο κρεβάτι, μπορεί να της τα χαλάσει.
Κατα τα άλλα δεν τους θέλουμε.

11/11/10 12:46  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Ξέχασες τις εταιρείες...

Τις Ρωσικές / Σερβικές offshore (για τις κοινοτικές να μην πούμε, ίσως για τις Βρεττανικές που είναι κατάλοιπα της αποικιοκρατίας), τις κατάπτυστες πολυεθνικές των Αμερικάνσκι...

Να φύγουν και αυτές, αμ τι... μισές δουλειές θα κάνουμε;

Να κλείσουν και τα δικηγορικά γραφεία που τους κάνουν τις δουλειές (ο-λα-λα... δαμέ προβλέπω εγκεφαλικό... και σε τέτοια νεαρή ηλικία... "κρημα τω πεδή").

11/11/10 19:27  
Blogger Okyalos said...

Υπάρχει ρατσιτσικός ρατσισμός. Ειμαστε επιλεκτικόι ακόμα και στο ρατσισμό μας.
Δηλάδη να μεινουν οι ξενοι τους οποιους γαλεφκουμε(ειτε οικονομικά είτε εργασιακά) και να φυγουν οι υπόλοιποι.
Ποιοι είναι τελικά οι υπόλοιποι

12/11/10 14:12  

Post a Comment

<< Home